diumenge, 6 de març del 2011

33ª MARATÓ DE BARCELONA

Participació del Never a la 33ª edició de la Marató de Barcelona, en aquesta Marató participen els nostres atletes Jordi (Mulay), Joan, Jose, Xavi, Pani, Ceci, Albert i Fran, amb la baixa d’última hora del Robin, recuperat aviat crack.
El cap de setmana maratonia comença dissabte on uns quants atletes queden a la marató expo per tal recollir el dorsal i aprofitar per porta als nens a veure si d’aquí a poc tenim una pedrera del Never. Crec que de moment els interessen més els globus que no pas les sabatilles.

El diumenge es desperta amb un dia espectacular i temperatura molt bona, algú fins i tot es queixava de la calor i sol radiant. Aquest any amb una participació de més de 15.000 atletes la veritat és que ja al metro es respirava l’ambient de marató amb corredors per tot arreu. A poc a poc els nostres atletes van arribant al punt indicat i primera foto de grup, seguidament i després de deixar les bosses al guarda-roba una segona foto ja amb la roba de guerra i amb algun atleta ja amb els nervis a flor de pell. Ens desitgem sort i tothom cap ala “chiqueros” calaixos en argot nevero. Al calaix d’entre 3h. i 3,30h. amb el Jose, Joan i Mulay, al d’entre 3,30h. i 4h. Xavi, Pani, Albert i Fran, i al de més de 4h. el Ceci.


Les previsions de cursa per part dels nostres atletes era; el Jose volia baixar de 3 hores, Mulay que debutava era una incògnita, però per la temporada que estava fent estaria entre les 3h, 3,15h., el Joan no anirà molt lluny d’aquests dos, per darrera els debutants Xavi i Albert, juntament amb el Pani i el Fran, a baixar de les quatre hores, i finalment el Ceci a millorar la seva marca i baixar de les cinc hores. Tot això amb dia esplèndid, un recorregut espectacular amb els carrers plens amb una animació per part de la gent de 10.
Al final tot a anat sobre rodes excepte els 30 segons que li han faltat al Jose per baixar de les tres hores, tot i això és un temps espectacular, i la retirada per problemes físics del Joan ( Maestro), molt ànims crack, si alguns atletes hem fet aquests temps ha estat gràcies als teus consells. En resum, matinal d’atletisme espectacular situant a Barcelona en el mapa de les gran maratons del món amb més de 15.000 atletes corrents pels seus carrers i milers de persones animant a costat i costat de la cursa.

Resultats;
Jose 3:00:28 Expectacular.
Jordi 3:09:52 Degut excepcional P... Mulay.
Xavi 3:45:30 Altre debut excepcional.
Fran 3:48:54 Bona marca.
Albert 3:49:42 Altre debut excepcional.
Pani 3:55:40 Bona marca.
Ceci 4:43:04 Millor marca personal.
Joan No ha pogut finalitzar. Molt ànims.


5 comentaris:

Lo Búfal ha dit...

Felicitats Cracks!"!! Collons Jose. Al final m'has passat per sobre, jajaja!
Salut!!!

Miquel G. ha dit...

Felicitats companys !!
Quina enveja !!
Avui començo els entrenaments i diumenge vaig a fer els 10 km d'Esparraguera.
A veure que tal el genoll !!
Una abraçada a tots campions !!

Passenger ha dit...

Enhorabona a tots pels bons resultats, malgrat la lesió del Maestro que va haver d'abandonar. Búfal, al final a partir del km 38 em vaig morir. Vaig veure el mur molt de prop. Malgrat això, estic content. Una abraçada a tots!

Anònim ha dit...

Sou uns màquines, felicitats a tots, he vist molt bones marques.

Joan espero que estiguis bé, no et preocupis tu ja has demostrat el que vals cuida't.

Peñin

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats a tots!!! I Joan et desitjo una bona i ràpida recuperació!! Una abraçada

Sònia