diumenge, 9 de gener del 2011

28ª MITJA MARATÓ DE SITGES

Participació del Never a la Mitja de Sitges, després del excessos del Nadal i dels torrons els nostres atletes es tornen a posar en marxa. En aquesta cursa participen el Miguel, Miquel H., Ceci, Robin, Jordi ( Mulay), Xavi, Albert, Fran i el nostre últim fitxatge la Sonia, per fi una dona al Never Oe!!, oe!!, oe!! Arribada a Sitges i els més matinadors agafem els dorsals de la tropa i cap al cafè de rigor. Allà mentre comentaven les vacances van arribant els atletes i a la sortida ens trobem amb la Montse i el Frank del Somos una banda, ell preparat per la cursa i ella amb roba de carrer, una lesió no li permet córrer, molt ànims i recupera't aviat Montse, el desert t’espera.

Un cop amb tots els nostres atletes al punt de trobada, escalfament i cap a la sortida, en principi la gent es bastant conservadora, ja que tot i fer els deures a mode d’entrenaments, el nadal hauria de passar factura. De sortida Mulay tira cap endavant amb el Robin, darrera Miquel i Albert tornen a fer un binomi molt compacte, després, Miguel, Xavi, Sonia i Fran van una mica més tranquils i tancant el grup el Ceci. Aquests grups es mantindrien durant tota la cursa excepte el quartet que es trenca en un duet Miguel i Fran, i dos solistes Xavi i Sonia.

Aquests any amb una temperatura ideal i un recorregut nou, tota la segona part, la veritat és que perd tot l’encant de passar pel preciós casc antic de Sitges, però la pujadeta del 10 al 12 no hi ha qui la tregui i el fet de passar tres vegades pels voltants de la sortida/arribada, fa que pels acompanyants sigui molt distret. Al final molt bons resultats per als nostres atletes i la preparació per a la Marató que continua

Resultats;
Jordi 1:27:09 Un valor segur.
Albert 1:37:49 Espectacular.
Robin 1:38:28 Finalitza amb problemes físics.
Miquel 1:38:30 Més que correcte.
Fran 1:40:30 Correcte.
Miguel 1:40:53 Ha patit al final.
Xavi 1:41:31 Bon temps.
Sonia 1:50:00 Molt bon temps.
Ceci 2:05:16 Se li ha fet una mica llarga.


PD; A Pizza Marzano el cafè esta molt bo, pero de moment no és el nostre patrocinador, ho dic per la foto.

5 comentaris:

Montseta ha dit...

Ei Nevers, molt bona carrera tots plegats.
No està pas malament veure els toros desde la barrera, no es pateix gens, però realment m´estimo més estar-hi a l´altre cantó: amb les meves estimades bambes.
Ja sou una grupeta ben gran i celebro que tingueu la 1a component femenina.
Petons i fins la propera.
Montse.

Fran ha dit...

Que tal Montse, be la veritat és que la cosa no va malament aquesta temporada, ja era hora de tenir un fitxatge femeni i esperem que no sigui l'únic.
Tú recuperat aviat que el teu lloc es dintre de la cursa.
Un petò i fins aviat.

Pd: Tremenda pose del Frank amb la bici, oh yeah!!!

Montseta ha dit...

Felicitats de nou Fran.
Gràcies pels ànims, segur que aviat estaré de tornada.
Petons!!!

Miquel G. ha dit...

Molt be companys.
Veig que esteu en forma.
La setmana que ve començo amb la recuperació del genoll que m'està fent una gitza !!!
A veure si em recupero aviat i começo a córrer amb vosaltres !!
Tinc unes ganes ....

Fran ha dit...

Ànims Miquel, estem desitjant que tornis, aquí com veus la gent s'esta entrenant una barbaritat i es van veien els fruïts. Gairabé es podria dir que semblem un equip seriós.

Una abraçada i fins aviat.