diumenge, 21 de novembre del 2010

XXª CURSA DEL CEC A COLLSEROLA

Participació del Never a la XXª edició de la cursa del Centre Excursionista de Catalunya a Collserola, en aquesta cursa participen els atletes Joan, Jordi (Mulay), Jordi (cap de colla), Albert, Miquel H., Pani, Cecilio i Fran. A la mateixa hora però a l’altra banda de Barcelona teníem al Miguel, Xavi i al Miquel G. participant a la Jean Bouin, proximament publicarem la crònica i ahir el Jose i el David havien participat a la marató pirata de Montserrat, podeu veure la crònica http://thepassengerrunner.blogspot.com, com veieu el Never no para.

En un matí amb temperatura freda i vent, anem arribant a poc a poc al punt de trobada, els que hem matinat una mica més ens ha donat temps de fer el cafè de rigor i comentar la jugada. Arribada a la línia de sortida i després d’uns petits contratemps amb la taula d’incidències i dubtes sobre quina roba posar-se degut a la temperatura, un petit escalfament i a la sortida.

En aquesta cursa i com ja esta sent un clàssic Joan i Mulay surten cap endavant i la resta van fer el que poden. Cal dir que pel recorregut, aquesta cursa es podria catalogar com a durilla, amb un inici espectacular pujant “de saque” i sense escalfament previ des de la UPC a Sant Pere Màrtir. Seguidament es fa un recorregut treca-cames per després baixar al pantà de Vallvidrera. Un cop allà un tram de pujada curta però amb molt desnivell, i continua el terreny trenca-cames fins a tornar a enllaçar Plaça Mireia i cap a la UPC. Tot això per pistes molt practicables i que donen com a resultat 18 km i 800 metres de desnivell.

Al final els nostres atletes i a falta de resultats oficials, Mulay i Joan han entrat en 1:27 i 1:28 respectivament, Miquel H., Albert i Fran han entrat entre 1:41 i 1:42, Pani en 1:47, Jordi (cap de colla) en 2:05 i Ceci en 2:15. A la meta salutació i foto de rigor amb els cracks del Somos una Banda http://somosunabanda-frank.blogspot.com i cap a casa.

Resultats definitius.
Jordi (Mulay); 1:27:50.
Joan ; 1:27:54.
Miquel; 1:42:20.
Albert; 1:42:35.
Fran; 1:42:54.
Pani; 1:46:46.
Jordi (Cap de colla); 2:04:47.
Ceci; 2:15:00.

Fins la propera.