dilluns, 1 de novembre del 2010

XX CURSA DE L'AMISTAT


Participació masiva del Never a la XX edició de la cursa de l’amistat, en aquesta edició participen els atletes Esteban, Pani, Jose, Miquel H., Miquel G., Jordi, Joan, David, Miguel, Ceci, Albert, Fran, també ens acompanyen el Robin, Rodri i Juanma, en resum un equipazo, almenys en número.

La ciutat als nostres peus.

Aquesta cursa tan maca que va des del castell de Montjuïc fins al Tibidabo, aquest any amb final dintre del parc, és especial en tot, i també ho és per la matinada que ens hem de donar. Avui punt de reunió a les 06:45 hores a Can Caralleu, allà excepte alguns indultats que tenien permís per anar directament a Montjuïc, reagrupament i pujada pel recorregut de la cursa en cotxe per deixar uns quants estacionats, i desplaçament en cotxes patera cap a la sortida. Les males llengües diuen que algun atleta ha aprofitat aquesta pujada des del cotxe per agafar apunts i referències del recorregut, per després atacar, ja, ja, ja, ja.

En resum, que arribem a la sortida com deu mana, de puto cul, per fer la foto, escalfar ràpid i malament, fer el riuet i cap a la línia de sortida. Allà ens trobem amb la presència del Sergi, gran atleta que es troba temporalment, esperem que per poc temps, realitzant els seus entrenaments als Pirineus.
Tret de sortida i campi qui pugui, només sortir ja es formen uns grups que es mantindran gairebé tota la cursa. Primer es forma un grup capdavanter amb el Jordi, Esteban, David, Jose i Joan, seguidament un altre grup que avui hem anomenat “Los Migueles”, amb el Miquel H., Miquel G., Miguel, Albert i Fran, darrera d’aquest circula el Pani que avui feia d’amfitrió del Juanma i tancant el grup el Ceci.
La serie A del Never.

El grup de " los migueles"
Al finalitzar la baixada abans d’arribar al carrer Lleida ens trobem com a improvisat fotògraf al Frank del “ Somos una banda” http://somosunabanda-frank.blogspot.com/ , gràcies per les fotos, però us hem trobat a faltar a la sortida a la Montse i a tu. Esperem coincidir aviat, una abraçada.
Tornant a la cursa, la veritat és que aquests dos grups s’han mantingut més o menys compactes durant tota la cursa i crec que fins i tot hem fet honor al nom del nostre club, NEVER RUN ALONE, i crec que la unió fa la força i avui els resultats han estat força bons.
Del primer grup trobareu una extensa crònica a la pàgina del passenger
http://thepassengerrunner.blogspot.com/.
La serie A del Never començant la pujada.

Del segon grup, dir que en la zona plana de transició, “ los migueles “ han agafat una mica d’avantatge, però després amb un final pletòric de l’Albert que ha portat al Fran al límit, hem entrat a meta tots pràcticament junts. Més enrera el Pani ha realitzat una bona pujada en solitari, i el Ceci ha millorat en 4 minuts la seva marca de l’any passat amb un recorregut més llarg. Les petites notes negatives, han estat el Miguel amb problemes de bessons i el Robin amb problemes de tendons.


Per tancar, només remarcar l'exquisida organització un any més, amb una atenció al corredor tant a la sortida com a l’arribada espectacular. Un recorregut preciós, i sobretot demostrar que per gaudir d’aquest esport no fan falta gran i importants marques que patrocinin les curses, amb una gent encantadora i el bon rotllo dels corredors es suficient per organitzar una cursa singular i per mi especialment engrescador.

Propera cursa, desplaçament a Sant Sebastià;
NOS VAMOS A LA BEHOBIA.

2 comentaris:

SOMOS UNA BANDA ha dit...

Vaya equipazo que presentais
Este año va a ser dificil superaros, en cantidad y en calidad

Saludos amigos

Fran ha dit...

Bueno vamos haciendo, Mulay el ca... esta que se sale y los demas hacemos lo que podemos. Un saludo y nos vemos pronto.