dimarts, 25 de maig de 2010

TRIATLÓ OLÍMPIC DE GAVÀ.

Debut de part dels atletes del Never en el mon de les triatlons, i com no podia ser d’una altre manera, si ens posem ho fem bé, i en comptes d’iniciar-nos amb un de distància sprint, ho fem amb la distància olímpica. En aquesta cursa participen els atletes Esteban, Jose, David i Fran.
Els nostres atletes preparant el material.
El lloc de trobada era el guarda-roba a les 07:00A.M. allà ens trobem tots i més d’un confessa que no ha dormit gaire pels nervis, entre ells el que subscriu. La veritat és que personalment, juntament amb el Jose i el David patíem molt pel tram d’aigua, 1500 metres al mar ens donava molt respecte. Seguidament com quatre autèntics “pardillos” ens adrecem a la zona de transició per tal de deixar el material, la bici, el casc, guants, sabatilles de ciclisme, sabatilles per córrer, ulleres, pitrall...etc.
D'esquerre a dreta, Fran, Esteban, David i Jose.
Després de posar-nos no sense problemes el neopré, cap a la platja per agafar la sortida, primera presa de contacte amb l’aigua, veure la sortida dels PROS, i cap al calaix de sortida, “el matadero” en el nostre argot. Per endavant 1500 metres a l’aigua, 40 km en bicicleta i 10 de cursa a peu, moltes hores d’entrenaments, en companyia o sols i molta il·lusió per realitzar un altre repte.

" Donde esta Wally"

El tram de natació era una “U” invertida, amb sortida a la sorra i una segona volta, les sensacions dels nostres atletes no van ser tan dolentes com esperaven, però realment les boies estaven molt lluny. Després un circuit de ciclisme amb dues voltes a un recorregut pla amb una lleugera pujada a l’Asentiu, per finalitzar amb dues voltes a un recorregut de cursa a peu totalment pla a la vora del mar.

L'atleta Jose arribant a meta.

En resum una gran estrena que ens a servit bàsicament per a dues coses, que al tram d’aigua no ha anat tan malament com esperaven i que ja tenim ganes de fer el Triatló B de Balaguer en distància Mig Ironman.

PD; Des d’aquest modest blog donar la més sentida abraçada a la família i amics del triatleta Joaquim Raïch que va morir després d’una aturada cardíaca al tram d’aigua. Descansi en pau.