diumenge, 7 de març del 2010

MARATÓ DE BARCELONA

Participació històrica del Never a la Marató, a la marató d’enguany participen i finalitzen fins a set atletes del nostre club. Dia ennuvolat i fresquet però tot i les previsions de tota la setmana sense pluja. Arribada del atletes i punt de trobada al costat del guarda-roba. Quant els primers atletes havien arribat, primera sorpresa del dia, ens trobem amb l’Arcadi Alivés al qual felicitem pel seu marató número 100, i accedeix a fer-se una foto amb nosaltres. Un home digne d’admiració, Enhorabona Arcadi i moltes gràcies.

Seguidament i després de deixar les coses foto de rigor i cap a la sortida. Els nostres atletes sortien amb objectius molts diferents, l’atleta Jose a voltar les 03:15, el David les 3:15, 3:30, el Pani i el Fran a baixar de les quatre hores i el Miquel i el Cecilio ha finalitzar-la. Així que ja de sortida cadascú al seu ritme. No volia passar per alt i donar les gràcies a l’organització, modèlica, a tots i cadascú dels voluntaris i sobretot al públic que es supera any, rera any.


D'esquerre a dreta i de dalt a baix, David, Ceci, Fran, Jose, Miquel, Pani i Jordi.
Al final, tots set acabats i amb resultats força bons, menció especial pel Jose, el David i el Jordi, el Jose amb la col·laboració d’excepció del Joan que li ha fet de llebre des del p.q. 30, gràcies crack, amb un temps de 03:06:09, el David amb un resultat de 3:24:55 i el Jordi que en el seu debut amb la distància ha acabat per sota de les quatre hores. La resta també amb bons resultats amb el Pani amb 04:12:11, el Miquel amb 04:31:18 i el Ceci amb 05:09:32. Per la meva part, i perdoneu pel protagonisme, un temps total de 04:19:39 , amb sensacions horribles des del principi i sense forces, només donar les gràcies a la meva santa esposa per donar-me suport i animar-me a finalitzar-la. Però com a resum de la jornada seria un èxit total del Never amb set atletes en meta amb unes marques molt bones.

Resultats:

Jose 03:06:09 Estratosfèric, Enhorabona.

David 03:24:55 Millorant en 15 minuts la marca de l'any passat.

Jordi 03:57:25 Impressionant debut.

Pani 04:12:11 Molt bon debut en la distància.

Fran 04:19:39 Ha acabat.

Miquel 04:31:18 Correctíssim debut.

Ceci 05:09: 20 Va patir molt.

5 comentaris:

Montseta ha dit...

Felicitats per aquests resultats, l´any que ve s´ ha de tornar!!!
Petons a tots els nevers.

Montse.

SOMOS UNA BANDA ha dit...

Enhorabuena a todos
acabar ya es una victoria
y como somos masocas.... el año que viene más

saludos

Noe SLopes ha dit...

Enhorabuena a todos!!! A los que lograron estos tiempazos, pero tambien a los que salieron con el objetivo de acabar, que ese seria mi unico objetivo si hubiera tomado salida, asi que siento envidia sana de ellos. Ya me gustaria poder decir que he acabado una maraton.
Felicidades a todos!!!!

Lo Búfal ha dit...

Felicitats Never's. Sou la òstia. Tots set acabats. Molt bé.
Ahir va ser una gran festa, quin privilegi. Quin goig. Amb lo que jo havia rajat. Ara em trec el barret. Tenim una gran marató que segons experts en dos/tres anys correran més de vint mil maratonians i seguirà creixent.
Per cert Fran, la teva dona com la meva mereixen tot l'or del mon per entendrens (o no) i per seguir-nos i recolzar-nos.
Joan, gràcies pels ànims. Em van anar molt bé.
Bé nois. Enhorabona de nou i salut!

Fran ha dit...

Gràcies a tots, el bon rotllo és el millor d'aquest esport que tant ens agrada. Montse i Frank a continuar millorant que segur que ho fareu. Noe, lastima no conocerte en persona, pero que seguimos tu blogcon mucha atención y envidia sana, tu si que eres una crack encima de la bici. Bufal quien la sigue la consigue, moltissimes felicitats sub 3h.