diumenge, 7 de febrer del 2010

MITJA MARATÓ DE GRANOLLERS

Participació del Never a la Mitja Marató de Granollers, en aquesta cursa participen els nostres atletes Esteban, Miquel (alter ego) del Miguel, Pani, Floren, Cecilio i Fran. El Miquel que s’havia quedat sense dorsal ha estat repescat per la baixa del Miguel, del qual estem desitjant que torni a la competició. Desplaçament en bloc de la secció del Never de Cornellà, excepte l’atleta Floren que avui tenia la responsabilitat logística, és a dir, recollir els dorsals per tots els nostres atletes. Dia esplèndid, assolellat i amb una temperatura ideal, que amb l’any que portem s’agraeix una barbaritat. Arribada amb temps a la sortida i cafè de rigor, per posteriorment trobar-nos amb el Pani i el Floren a la línia d’arribada.
D'esquerre a dreta, Albert (colega del Esteban), Esteban, Miquel, Fran, Pani, Cecilio i Floren.

Tot i arribar a Granollers amb molt de temps, i com és tradició en aquest club, entre ji, jis i ja, jas, foto de rigor i chorrades varies, se’ns tira l’hora a sobre i tots corrents cap a la línia de sortida. La veritat és que a un mes vista de la Marató, aquesta mitja podria ésser una pedra de toc força important per veure l’estat de forma dels nostres atletes. Així que de sortida cadascú al seu aire, l’Esteban amb problemes amb genoll no les tenia totes d’acabar la cursa, i la resta a un ritme acord al moment de preparació de cada atleta. En els primers quilòmetres, l’Esteban ja havia marxat per endavant, el Fran anava més enrera, seguit pel Miquel, el Pani i l’atleta Floren i Cecilio van formar una societat que només va durar tres quilòmetres.

Més aviat que tard es donarà aquesta imatge, je,je,je,

Aquesta mitja presenta un recorregut que tot i els tobogans, els 10 primers quilòmetres van picant cap a munt, per després de passar per la població de la Garriga, on hi havia una gentada espectacular, i el seu polígon, realitzar el trajecte de tornada. Els entesos diuen que si vas regulant bé, el teu temps al p.q. 10, el doble és el teu temps a la mitja, culturilla popular.
Els quilòmetres anaven passant i a la línia d’arribada va arribar en primera posició l’Esteban que tot i reconèixer que va estar a punt d’aturar-se pels problemes de genoll, va realitzar un temps molt meritori. Seguidament va entrar el Fran, el Pani que a la baixada havia passat al Miquel, el Floren i tancant la nostra representació el Cecilio. En resum i com us comentava una bona prova per veure en quin estat de forma ens trobem a 28 dies de la Marató. Diumenge que ve a Barcelona, a continuar amb la preparació.


Resultats;

Esteban; 1:30:44 Sort que estava lesionat.

Fran; 1:42:48 S'ha de millorar més.

Pani; 1:46:49 Amb bones sensacions.

Miquel; 1:48:39 En el bon camí.

Floren; 1:52:53 Amb hooligans al p.q. 20.

Cecilio; 2:20:32 Cuñaooooo!!!

3 comentaris:

Passenger ha dit...

¡VAMOS, VAMOS! Que ya queda menos para el gran día. Veo que lo habéis pasado en grande. Enhorabuena por los tiempos y por una experiencia más. Mañana más detalles..

Lo Búfal ha dit...

Mitja molt especial. Jo m'he quedat amb les ganes.
Felicitats a tots.

FRANK JIMENEZ ha dit...

el never esta siempre subido al podium
vaya grupeta más guapa
saludos