dijous, 18 de febrer del 2010

ELS DIJOUS PAELLA ?NO!!!!! SÈRIES.

Els nostres atletes arribant a la pista.
Els dijous les persones normals aprofiten per anar al bar i dinar paella, àpat que a la majoria de la gent agrada. Els nostres atletes també ho feien, però en vista de que la Marató la tenint en 18 dies i que d’altres que es preparen per la Half no es poden permetre el luxe de descansar. Avui canviem la paella per un dinar de taper super ràpid al voltant de les 12:00 hores i aprofitem l’hora de dinar per baixar a la pista i fer sèries. La veritat és que el tenir la pista tan propera a la feina ajuda molt. Així que els nostres atletes Joan, Jose, Jordi (Mulay), Pani i Fran a les 14:15 agafen les seves sabatilles i cap a la pista, altres com Jordi (cap de colla), David, Floren i Tomàs no poden resistir la temptació i van canviar les sèries per la corresponent paella.

Foto de abans de començar.
Cal dir que com és habitual, baixar junts no vol dir fer les mateixes sèries; Joan i Mulay van fer 5 x 1000 entre 3:35 i 3:50, Jose 8 x 1000 entre 3:45 i 3:55, i Pani i Fran 3 x 4000 entre 4:30 i 4:40. Al final com sempre, amb més o menys incidència eh Pani!!!!!, objectiu complert i d’aquí pocs dies veurem si donen el seu fruit. Per fer boca diumenge la Mitja de Gavà – Castelldefels, allà ens veurem.
Fran i Pani en plena acció.

El Jose cab..., a 3:45 i encara pot saludar i tot.

Foto del grup.

PD; El Joan i el Mulay no tenen fotos en acció, no perqué anessin tan ràpid que haguesin sortit moguts, que podria ser, és que el Joan era el fotògraf.

2 comentaris:

Miquel G. ha dit...

Vaya máquinas !!!
Yo era de los que estaban comiendo paella !!

Lo Búfal ha dit...

Molt bé. Ja veureu que fent aquestes séries aumentareu clarament el vostre rendiment en cursa, són brutals.
Encara que costi fer-les saps que l'entrenament tot i que intensiu és més curt.
Per cert, ens veurem a BCN.
Una abraçada Never's