diumenge, 24 de gener del 2010

II DUATLÓ DE MUNTANYA VALLBUENA

Participació del Never a la II edició del duatló de muntanya Vallbuena a Viladecans. En aquesta duatló participen els atletes Joan, David, Jose i Esteban i debuten a l’especialitat els atletes Pani, Miquel, Albert i Fran. Arribada d’hora a la zona de sortida, i tot i no haver quedat en cap lloc concret, ens trobem tots al mateix lloc d’aparcament de sorra. Primeres rialles amb la capacitat de la Berlingo del Jose, observeu la foto, i ell capficat amb que vol una furgó més gran.

Seguidament el David a començat a repartir els dorsals, per cert aquesta funció de la logística del club se li dona força bé, je,je,je... La veritat és que ha repartit els dorsal i alguna cosa més ..... Seguidament tots cap a la sortida, això sí de camí aprofitem per saludar al membres de Somos una Banda, la Montse 3ª a la general i 2ª de Policies i Bombers, Enhorabona.

Arribada a la zona de boxes a trobar els nostre lloc i els novatillos, en aquest cas la majoria, a fer cas de les indicacions dels veterans de com situar les coses, sabatilles, casc...etc. Un escalfament com deu mana i cap a la sortida. D'inici objectius molt diferents pels nostres atletes, el Joan, David, Esteban i Jose, ha donar-lo tot i la resta a veure-les venir en el debut, això sí tothom a fer el recorregut llarg, ja que pel mateix preu perquè sofrir menys.

Els never's, equipacions de duatló, JA!!!!

El primer tram de cursa a peu, pujada i baixada a Sant Ramón, pujada molt dura, però ben senyalitzada. En aquest primer tram els quatre cap davanters del never arriben a la primera transició amb el Joan destacat i els altres tres atletes veient-se. Del segon grup del never, arriben a aquesta transició amb el Miquel i el Fran una mica més avançats que el Pani i l’Albert. En tram de BTT que és el que defineix és on s’han donat els problemes amb la senyalització. La primera incidència el Fran, que s’havia avançat al Miquel i per un error que encara desconeix ha fet el recorregut curt de la BTT. I el segon per part del David, que en una mala senyalització una mica més i torna a pujar a Sant Ramón en BTT. Per finalitzar la prova amb un tram de dos quilòmetres de cursa a peu.
En resum i tot i els problemes de senyalització, un bon bateig per una gran part dels atletes del Never en les duatlons i pels veterans una bona preparació per als propers reptes.

Clasificación del Never:
Joan 01:39:42 El treball va donant fruits.
Esteban: 01:46:40 Molt correcte.
Jose: 01:59:57 Progressa adequadament.
David 02:03:10 Va fer uns quants Km de més.
Albert: 02:07:05 Bon debut.
Miquel: 02:18:20 No serà l'última.
Pani 02:21:25 Prova superada.
Fran 01:45:38 Per error va fer el curt en BTT.

3 comentaris:

FRANK JIMENEZ ha dit...

vaya equipazo, todos con el mismo mono impresoionariais.
Saludos

Lo Búfal ha dit...

Em feu dentetes. Vull iniciar-me aviat en aquesta especialitat.
Felicitats a tots. Ja veig qui és el crack en aquesta disciplina, uf...!

Fran ha dit...

La verdad es que sí, con el mismo mono y si no nos conocen mucho pueden alucinar. Esta en estudio.
Bufal a la propera ens veien, jo vaig debutar ahir a l'especialitat i problemillas a part, va ser molt divertit. Ens veiem.