diumenge, 10 de gener del 2010

27ª MITJA MARATÓ DE SITGES

Participació del Never a la 27ª edició de la Mitja Marató de Sitges. En aquesta cursa participen els atletes Jose, Pani, Joan, Jordi, Ceci, Tomàs, Miquel, David i Fran. Dia gèlid però que molt gèlid i assolellat. Primer contratemps només arribar a Sitges, David que tenia la missió de recollir els pitralls de tot l’equip ens fa una trucada telefònica, Mei Dai, Mei Dai, al hotel on es recollien els dorsals, hi havia un merder força important. A poc a poc els atletes arriben a l’hotel i finalment aconseguim els dorsals i la bossa amb certa normalitat. Només sortir de la cua ens trobem amb la Montse i el Frank del Somos una banda que sortien d’entre la multitud. Foto de rigor i ràpids a canviar-se i avui sense cafè.

La meitat del never amb la Montse i el Frank del Somos una banda.
Total que trobem la terrassa d’una cerveseria i la fem servir de vestidor, la veritat és que més d’un atleta del nostre club en una cerveseria se sent com a casa, je,je,je. A l’improvisat vestidor, diverses opinions, que si guants sí o no, que si samarreta de màniga llarga sí o no, que si gorra o gorro, solució, com sempre passa en aquest club, cadascú amb el que li dona la gana. Per continuar amb les tradicions, ínfim escalfament i cap a la sortida.
El nostre vestidor d'avui.

A la sortida ens retrobem amb la Montse i el Frank, que tot s’ha de dir estan en plena forma. Així com, menció especial per la Montse, amb el fred que fotia i ella sense mànigues, quins ........ De sortida els nostres atletes amb expectatives molt diferents, el Joan al seu ritme, que per cert és molt alt, David, Jose i Jordi a intentar tossir-lo. Miquel, Pani i Fran a fer quilòmetres i rondar l’1:45, 1:50, i Ceci i Tomàs a acabar-la en condicions.

D'esquerre a dreta i de dalt a baix, Tomàs, David, Fran, Jose, Pani, Jordi, Joan Miquel i Ceci.
De sortida es compleixen les expectatives i cadascú al seu ritme i segons el previst. El circuit força atractiu amb varies passades pel passeig marítim i un nou recorregut pel casc urbà molt atractiu i amb força públic que feien que les cames pesessin una miqueta menys, per acabar amb els dos últims quilòmetres pel passeig marítim per arribar a la meta que no arribava mai. Al final un bon matí d’atletisme per començar l’any, i un fred que al final i amb el sol no ha estat tan dur.
Després de la cursa i amb Sitges de fons.

Resultats;
Joan 1:28:45 Impressionant.
Jose 1:34:15 Torna al front.
David 1:35:51 Molt bon temps.
Jordi 1:36:18 Cada dia millor.
Fran 1:46:18 Regular.
Miquel 1:52:28 Bon temps.
Pani 1:54:33 Discret.
Ceci 2:11:32 Correcte.
Tomàs 2:27:04 Acabar ja te el seu mèrit

2 comentaris:

evalcarce ha dit...

Veo que aquí no hay parón navideño, estais igual que antes de los atracones habituales de estas fechas.
Me voy a tener que poner las pilas despues de un mes de inactividad para que no me dejeis en evidencia.
Empezare el proximo finde con la Mitja de Terrassa. ¿Si alguien se anima? yo la hize el año pasado y es bastante dura por el desnivel, se hacen 2 o 3 minutos mas que en otra.
Un saludo. Never's

Passenger ha dit...

MUY IMPORTANTE. GRAN CAGADA EN MITJA DE SITGES. La organización ha comprobado que existió un error en la medición del recorrido y los "atletas" realizamos 295 metros de más. Han rectificado en su página web los tiempos finales compensando los metros de más. Con lo cual ¡SOMOS MÁS RÁPIDOS DE LO QUE CREÍAMOS! ¡SÍ, SÍ, SÍ, TÚ Y YO LO SABÍAMOS, OH YEAH!