diumenge, 4 d’octubre del 2009

XXIX CURSA DE CORNELLÀ.

Participació del Never a la XXIX Cursa de Cornellà, patria chica d’alguns atletes del nostre club. Aquest diumenge els atletes del never s’han repartit per tota la geografia catalana realitzant competicions, els atletes Joan i David estaven realitzant el duatló de Núria, l’Esteban estava realitzant una cursa de muntanya de 80 Km a Bagà , d’aquestes participacions properament us informarem en aquest blog, i la resta estaven a Cornellà. A la cursa de Cornellà participen els atletes Miquel, Albert, Cecilio, Fran, Floren i com atleta convidat l’Enrique col·lega del Floren.
Arribada a la línia de sortida d’hora per tal de fer cafè i al estacionar el cotxe al costat de l’estadi de l’Espanyol, primera sorpresa, ens trobem amb els autocars de seguidors de l’Espanyol que sortien cap a Villareal, Suerte Chavales !!, vale, vale, ja se que aquesta opinió no és majoritària al never, però com el blog l’escric jo..... jeje.

D'esquerre a dreta, Cecilio, Miquel, Fran, Albert, Floren i Enrique.
En resum tothom cap a la sortida, una miqueta de cua per recollir els dorsals, tot s’ha de dir que tot i fer cua ha estat menys que la d’edicions passades, foto de rigor, això si com ja esta sent habitual amb problemes de piles a la camera, mínim escalfament, per cert nefasta costum i a córrer. De sortida una participació extraordinària amb més de mil atletes i dia ideal per córrer amb molt bona temperatura. D'inici comencem un grupeto amb el Miquel, l’Albert i el Fran, més endarrera Cecilio i tancant la participació Floren i Enrique. El recorregut ja conegut d’altres edicions amb petites novetats a la sortida i a l’arribada, aquest any la meta estava dintre de la pista d’atletisme, crec que un encert de l’organització.

Els nostres atletes a l'arribada amb el Dani i el Pau, la pedrera del never.

La cursa va avançant i el Miquel se’n va cap endavant, l’Albert es queda una mica i el Fran una mica més enrederit. Per la seva part, el Floren i l’Enrique avancen a l’atleta Cecilio que es queda tancant la participació del never. A meitat de cursa es troba un quilòmetre de pujada que tot i saber-ho no deixar de trencar-te una mica. Per cert la senyalització dels quilòmetres ha estat força malament, jo personalment només ha vist el 1,2 i 8, i segons comentaven a l’arribada no es corresponien amb la distància real. La cursa continua i les posicions dels nostres atletes no varien, tot i això, cap al final de la cursa l’atleta Fran atrapa a l’Albert per arribar junts a la meta. En resum una bona cursa en aquest inici de temporada i a continuar amb la preparació per futurs reptes. Us continuarem informant.

Resultats;
- Miquel; 46:50 Un valor segur.
- Fran; 47:59 Correcte.
- Albert 47:59 Bon temps.
- Floren 52:00 La Behobia a la vista.
- Cecilio 59:10 S’ha de millorar.

PD: Un record pel nostre atleta Jose, molt aviat estarà amb nosaltres.