dissabte, 23 de maig del 2009

SORTIDA EN BICI ( CREU AREGALL - SANT SADURNI ).

Sortida en bicicleta de carretera dels atletes del Never, en aquesta sortida participen el David, el Jose, l’Esteban i el Fran. Per començar matinada de consideració, ja que tenim dos punts de trobada, l’atleta Esteban i Fran surten junts i recollim a l’atleta David a Sant Boi a les 07:30 A.M. Cel ennuvolat i perill de pluja, que de camí al punt de trobada amb l’atleta Jose a Pallejà es fa efectiu plovent lleument. Arribada a Pallejà i primer retard de la jornada, hem d’esperar una mica al Jose.
Un cop arriba l’atleta Jose comencen amb l’itinerari previst pujar la N-340, per trencar cap a la Palma de Cervelló, Corbera i la Creu d’Aregall. Pujada a bon ritme per part del Jose, Esteban i David, Fran els seguia des de darrere més que res per protegir-los dels cotxes je,je,je.

Una vegada a dalt, l’atleta David es torna cap enrera, avui tenia pressa, i la resta del grup baixa cap a Gelida per continuar cap a Sant Sadurní d’Anoia. Una vegada allà Jose agafar cap Cantallops i la N-340 i Esteban i Fran tornen per Gelida, Martorell, Sant Andreu de la Barca, Pallejà, Molins de Rei, Sant Feliu de Ll, Sant Joan Despí i Cornellà, per acabar la matinal amb 86 km i més de 1000 metres de desnivell acumulat.
En resum un bon matí de ciclisme i com passa sempre, sortim junts i després cadascú a la seva.