diumenge, 15 de març del 2009

I MITJA MARATÓ COSTA BARCELONA MARESME

Participació del never a la primera edició d'aquesta prova que es desenvolupa entre les poblacions de Calella, Pineda, Santa Susana i Malgrat de Mar. En aquesta cursa debuten a la distància la secció femenina de Never, Eulàlia i Cristina. També participa el Fran que intenta mantenir la forma fent quilòmetres de cara al Marató de Madrid, va ser baixa d’última hora l’atleta Miguel “ a recuperar-se neng”.
D'esquerre a dreta Cristina, Fran i Eulàlia.
Arribada a la sortida amb temps realitzant el tradicional cafè amb gel al costat de la sortida. La cursa espectacular, amb una organització perfecta amb una infiltrada nostra Adela, i amb un recorregut preciós rodant molts quilòmetres al costat del mar que juntament amb el dia assolellat el van fer més bonic encara. De sortida objectius diferents, Eulàlia i Cristina a debutar en la distància amb dignitat i el Fran agafant-ho com a rodatge i més després de la sortida del dia anterior amb l’atleta Jose amb les bicis de carretera.

Al final de la Cursa, objectiu complert, Cristina 2:10:54, Eulàlia 2:14:31 i Fran 1:45:20.

Des d’aquí felicitar a la Eulàlia i a la Cristina pel debut a la distància i animar-les a participar més sovint amb nosaltres.

PROPERA CURSA 29.03.09 MITJA DE MONTORNÈS.

6 comentaris:

Montseta ha dit...

Molt bé aquesta participació femenina del Never, això vol dir que a partir d´ara heu de continuar, si més no, per pressionar a la part masculina a que no és relaxin que per darrere veniu amb força.
Bona matinal i amb bon sol, moltes felicitats també per a tú Fran i fins la propera.
Avui els somos una banda hem estat de duatló, demasiados frentes...

FRANK JIMENEZ ha dit...

Ei nois ens veiem a montornés, on la nostre idea es no patir gaire, es a dir sense mirar el crono.
Per cert la mitja del maresme la venien com la més ràpida, pero pels temps no em sembla que sigui aixi, oi ????

Lo Búfal ha dit...

Felicitats never's. Bona cursa.

Fran ha dit...

Gràcies a tots pels aníms, ja veieu el never cada vegada es va fent més gran. Per cert, si el recorregut era totalment pla i molt bo per fer marca, " pero los malos somos nosotros" jajajaja.
La veritat es que la secció femenina van fer un temps molt bons per debutar en la distància, i jo vaig sortir a rodar a 5 el quilòmetres ja que el dia anterior vaig treure després de l'hivern la flaca amb l'atleta Jose que en va portar a "carajo sacao". Ens veiem a Montornès.

Anònim ha dit...

MOLTES GRÀCIES PELS VOSTRES ÀNIMS I SUPORT!!!
REALMENT VA SER UNA CURSA MOLT MACA I ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ. VOLEM AGRAIR ESPECIALMENT L'ATENCIÓ DEL FRAN CAP A NOSALTRES, DESITJANT-LI QUE LA MARATÓ DE MADRID SIGUI UN AUTÈNTIC ÈXIT.

Anònim ha dit...

MOLTES GRÀCIES PELS VOSTRES ÀNIMS I SUPORT!!!
REALMENT VA SER UNA CURSA MOLT MACA I ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ. VOLEM AGRAIR ESPECIALMENT L'ATENCIÓ DEL FRAN CAP A NOSALTRES, DESITJANT-LI QUE LA MARATÓ DE MADRID SIGUI UN AUTÈNTIC ÈXIT.