diumenge, 1 de febrer del 2009

MITJA MARATÓ DE GRANOLLERS


Participació del never a la mitja marató de Granollers, en aquesta mitja han participats els atletes del Never, Miguel, Jose, Cecilio, Esteban i Fran. Tot i les prediccions meteorològiques la pluja ha tingut el detall d'aguantar fins al final de la cursa, cosa que s'agraeix profundament. Arribada a Granollers amb temps i aparcament al Carrefour, un cop trobats tots els atletes al lloc pactat cafè de rigor i cap a la zona de sortida. Per cert observeu a la foto de sota quin personatge més mono li fa fer entrega del dorsal a l'atleta Miguel.

Abans d'arribar a la zona de sortida parada tècnica per tal de posar els dorsals a la samarreta, cosa que sembla molt senzilla, però que tè el seu "intringulis", fixeu-vos quina atenció li posen els nostres atletes. Un cop a la zona de sortida ens trobem amb l'atleta Jordi " bufal voraç" i a l'atleta Esteban. Curt escalfament per no perdre el costum i cap a la sortida.

Un cop a la sortida ja es nota el perquè de la fama de "la mitja" participació extraordinaria 5.700 atletes i un bon rotllo i unes ganes impressionants. Un recorregut sinuós amb un primer tram en pujada fins a La Garriga i una segona part en baixada de tornada. Ambient espectacular amb molta gent al carrer animant i impressionant els ùltims quatre quilòmetres a Granollers, amb un munt de gent cridant animant als atletes, semblava la marató olímpica.
Pel que fa a la cursa, excelents resultats pels atletes Esteban sub 1:30, Jose i Miguel amb molt bons temps, l'atleta Fran va pagar la inactivitat de la setmana per un inoportú refredat i punxada de l'atleta Cecilio que va parar el crono per sobre de les 2 hores. En resum una molt bona experiència a Granollers i cada vegada queda menys per la Marató.

Atletes del Never, d'esquerre a dreta, Esteban, Cecilio, Miguel, Jose i Fran.

Resultats oficials de la cursa:

Esteban: 1:29:15 Espectacular.

Jose: 1:33:59 El plan per la marató començar a donar fruïts.

Miguel: 1:41:04 Bon resultat tot i els problemes físics.

Fran: 1:45:13 El refredat de la setmana va passar factura.

Cecilio: 2:07:42 Cal entrenar una miqueta més.

PROPERA CURSA MITJA MARATÓ DE BACELONA 08.02.09.

1 comentari:

Lo Búfal ha dit...

Molt bé a tots. Quina mitja més espectacular.
Ara a seguir progressant a BCN per afrontar la Marató amb el màxim optimisme posible.
Jo ja fins Gava-Castefa res.
Salut i potes!