dilluns, 13 d’octubre del 2008

Cursa de Sant Muç, Rubí, 12.10.08.



Cursa disputada pels atletes Miguel, Cecilio i Fran. Per començar, pedriccions meteorològiques de pluja generalitzada i arribada a la línia de sortida amb força antelació. Aparcament privilegiat del pletòric nou turisme de l'atleta Miguel al costat de la sortida. Visita obligada a un bar de les rodalies per tal de prendre un cafè amb gel, aquest tot i que entra molt bé, produeix automàticament el moment "all brand" dels nostres atletes, i un cop descarregats cap a la sortida. Abans d'arribar a la sortida en trobem amb la gran atleta Rosa Morató, participant a les olimpíades de Bejin en 3.000 metres obstacles, que evidentment no desaprofita l'ocasió de fotografiar-se amb els grans atletes del nostres club. Moltes gràcies Rosa.


Rosa Morató competint. Rosa Morató amb els nostres atletes abans de la sortida.


Les grates sorpreses no van acabar aquí i abans de sortir ens van trobar amb uns altres grans atletes com són la Montse i el Frank del " somos una banda", no deixeu de veure el seu blog, somosunabanda-frank.blogspot.com, que és espectacular. i com no també ens van fer una foto.


Somos una banda i never run alone abans de la sortida.

La cursa va estar força be, transitant pels carrers de Rubí i amb una forta pujada no esperada pels nostres atletes fins a l'ermita de Sant Muç, i tornada cap a la línia d'arribada. Un recorregut força atractiu i distret. Pel que fa a la participació del nostres atletes,va ser correcte, van prendre la sortida força en darrera i l'estret dels carrers va fer que fins al quilòmetre 3 no pugessin agafar un bon ritme, cursa de menys a més i amb bones sensacions, que la temporada tot just acaba de començar. A la línia d'arribada primer l'atleta Miguel traient un avantatge de 10 segons a l'atleta Fran i menció especial per l'atleta Cecilio que va millorar la seva marca en tres minuts respecte de la setmana anterior a Cornellà.

1 comentari:

FRANK JIMENEZ ha dit...

Ei majetes,
Heu començat la temporada amb molta empenta i això tindrà els seus resultats.
Enhorabona i ens anirem veiem a les curses