divendres, 10 de setembre del 2010

MITJA DE SABADELL

Crònica del Miguel.
Participació del NEVER en la V Mitja Marató Ciutat de Sabadell, en concret els atletes Miguelon i en Xavi, els quals, després d’una bona preparació per les zones aèries afronten l’inici de la temporada amb moltes ganes i il·lusió.

Si fa un parell de curses en Xavi va debutar en el mon de les curses, ja poden dir que ha fet un pas més i, amb la cursa de Sabadell inicia una bonica relació amb la mitja distància, tant ben coneguda per la resta d’integrants del Never.

La Mitja de Sabadell, té tots els components necessaris per ser una bona cursa, primera en el calendari de la 5 Challenge de Mitges maratons; alta temperatura; xafogor i, un recorregut que, malgrat els canvis efectuats aquest any continua tenint els seus desnivells, tots recordem el quilòmetre 18.

L’arribada al lloc de sortida la van fer amb temps, cafelito de rigor, obligada passada pels lavabos i, una mica d’escalfament, si, heu llegit bé, van fer escalfament abans de la sortida.

La cursa és un circuit de dues voltes de 10 Kms amb sortida barrejada amb els corredors de la cursa popular, la primera part planeta, amb una desnivell negatiu, la qual cosa facilita un ritme de carrera alegre, més tarda ho pagaríem.

La resta de la cursa, ja per separat, la van afrontar cadascú intentant assolir la marca fitxada.

Deixant de banda petits detalls, felicitar a l’organització per la manera en que es va efectuar l’entrega de motxilles i regals a la finalització de la carrera, molt bé organitzat.



PD; Ja teniu actualitzat el calendari de curses. Ens veiem!!