dimecres, 6 de febrer del 2013

MITJA DE GRANOLLERS


Participació del Never a la clàssica Mitja de Granollers, en aquesta cursa participen els atletes, Miquel Miguel, Jordi (Mulay), Xavi acompanyat per l’Oscar i Fran.

Arribada amb temps a Granollers en un matí amb molt d’aire i temperatura fresqueta, els deures ja els teniem fets, ja que divendres el Miguel ja s’havia ocupat de la logística i havia recollit tots els dorsals i obsequis de la cursa, aquest any samarreta, tirants reflectants, productes de neteja i un paquet de macarrons.



Punt de trobada al bar per tal de realitzar el cafe de rigor i canvi d’impressions sobre maniga curta o llarga, va guanya la màniga llarga tot i que després i amb la baixada d’intensitat del vent, no feia tant de fred.
Mínim escalfament i cap als calaixos de sortida, calixos que per cert no estaven controlats i tota la sortida va ser una miqueta caótica.


Aquest any el recorregut era el mateix de l’any passat, pels que el feiem per primera vegada aquests recorregut i comparant-lo amb edicions anteriors, la veritat és que personalment m’agradava més l’anterior, el fet de creuar-te amb els atletes d’èlit era un goig. Tot i aixó amb la màssiva participació d’atletes prou de 10.000 atletes/as feien inviable l’utilització d’un sol carril de circulació per sentit.
Pel que fa a la cursa, la vam trobar molt massificada, i amb trams fins i tot perillossos degut a la quantitat de gent, tot i aixó els nostres atletes van fer un paper més que digne amb molt bons temps.
Per finalitzar a l’arribada un altre cop caótica, recollida de bosses amb una trista ampolla d’aigua i la recollida de bosses al guarda- roba, amb moltes cues i amontegament de motxilles.


El perill d’aquestes curses quant amplien tant la inscripció és que acabin morint d’éxit, ja que aquesta era una mitja modélica d’organització, esperem que prenguin nota i no es tornin a repetir aquests detalls.
Tot i aixó, pels que portem ja uns anys de cursa en cursa, veure 10.000 atletes/as fent una mitja no deixa de ser una alegria.

Propera cursa Mitja de Barcelona. Força Never.


Resultats;
Mulay; 1:30:59. Més que correcte.
Oscar; 1:37. Molt bona marca.
Miguel; 1:38:15. En la seva línia de menys a més.
Miquel; 1:40:05. Sense perdre pistonada. 
Xavi; 1:46:57. Recuperant les sensacions.
Fran; 1:48:02. Molt desdibuixat.



1 comentari:

Unknown ha dit...

En esta salida la salud no me ha dejado acompañaros y disfrutar de esta carrera, el año que viene ya lo intentaremos de nuevo, ahora a pensar en la próximas citas Barcelona 17 febrero montornes 3 de marzo Gavà 10 marzo.