diumenge, 23 d’agost del 2009

SANT ESTEVE - SANT LLORENÇ EN BTT.

Després de les vacances ja tornem a estar actius, i és que el Never no para, per ser més realistes cal dir que uns més que d’altres. En aquesta sortida en BTT participen els atletes Jose “passenger”, pani “cobra” i Fran “maraton men”. Aquest dissabte tocava tornar a treure la BTT i veure fins a on podíem arrossegar-nos, bé arrossegar-nos cobra i maraton man, perquè el cap.... de passenger esta com una moto. El lloc de partida era Sant Esteve, patria chica de cobra i passenger, per arribar-hi l’atleta passenger fa un plànol a maraton men que bé, millor que es dediqui a córrer, ja que com a cartògraf no es guanyaria la vida.
Bromes a part, la sortida era una excusa per fer un esmorzar junts i veure en quin estat de forma estaven. La ruta seria Sant Esteve – Sant Llorenç, uns trenta quilòmetres, esmorzar i cap a casa.

Ruta realitzada agafada d'un invent amb el GPS de maraton men.

Comencen la sortida i ja es veu que passenger va com un tret, que maraton men es defensa i que cobra encara esta de vacances. El recorregut seria Sant Esteve, La Beguda Alta, Sant Llorenç d’Hortons, i de tornada el mateix recorregut fins a Sant Esteve, però passant per Sant Joan Zamora.
En resum la jornada va ser un passeig pel passenger, una bona tornada a l’activitat en BTT per maraton men, i un suplici per cobra. El millor de tot un bon esmorzar a Sant Esteve i a posar-nos les piles que la temporada comença molt aviat.


PD: Tres dels atletes del never s’estan preparant per la duatló de muntanya de Núria, són Joan “maestro sensei”, David i passenger. Continuarem informant.